Uw merk:

Fish·Mix is een organische meststof gemaakt van visemulsie uit de Noordzee en extract van biologische suikerbieten uit Nederland. Het helpt bij het versnellen van de groei van alle levende organismen in de bodem en stimuleert de productie van micro-organismen en nuttige bacteriën in alle soorten grond en op cocos gebaseerde substraten. Het is een milde meststof die kan worden gebruikt tijdens de eerste groeistadia van de plant en tijdens de bloeiperiode tot aan de oogst.

Fish·Mix bevat natuurlijke mineralen die de planten nodig hebben, waardoor het na een paar dagen gebruik arme grond omzet in rijke, vruchtbare grond. Het kan zelfs op de bladeren worden gespoten tijdens de vegetatieve groeicyclus.

Het is goed om te weten dat Fish·Mix voldoet aan strenge biologische landbouweisen en niet wordt geëxtraheerd met zuren of gestabiliseerd met synthetische conserveermiddelen zoals BHT (butylhydroxytolueen).

Als je Fish·Mix wilt gebruiken in combinatie met All·Mix, dan wordt aangeraden om 1ml per liter water te doseren. Voor Light·Mix kan de dosering worden verhoogd naar 2-4 ml per liter water. Volg altijd het officiële voedingsschema voor de beste resultaten.

Ga naar product: Fish Mix