Uw merk:

Silicium is een belangrijk voedingsmineraal voor planten dat kan bijdragen aan de gezondheid en weerstand van planten. Er zijn verschillende redenen waarom silicium nuttig is voor planten:

  1. Versterkt celwanden: Silicium kan helpen bij het versterken van de celwanden van planten. Dit kan de plant helpen om beter bestand te zijn tegen stress, zoals droogte, hitte of ziekten.

  2. Verbeterde fotosynthese: Silicium kan ook de fotosynthese van planten verbeteren. Dit kan resulteren in betere opbrengsten en hogere kwaliteit van de gewassen.

  3. Verbeterde opname van voedingsstoffen: Silicium kan helpen bij het verbeteren van de opname van andere voedingsstoffen door de planten. Dit kan de algehele groei en ontwikkeling van de planten bevorderen.

  4. Weerstand tegen plagen en ziekten: Silicium kan planten ook helpen om beter bestand te zijn tegen plagen en ziekten. Het kan de planten helpen om beter te reageren op aanvallen van insecten en ziekteverwekkers.

Er zijn veel verschillende manieren waarop planten silicium kunnen opnemen, waaronder via de wortels en de bladeren. Het toevoegen van silicium aan de bodem of als een spray op de bladeren kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid en weerstand van planten.

Atami Silic Boost