Uw merk:

Verzending & Tarief

Om u te helpen bij het verzorgen van uw planten, bieden wij een ruim assortiment aan plantenvoeding aan. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en effectiviteit en zullen uw planten de nodige ondersteuning bieden.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw producten op tijd te ontvangen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen drie tot vijf werkdagen bij u wordt bezorgd via PostNL. Hier hanteren wij een tarief van € 9,50 voor.

Met onze plantenvoeding kunt u ervoor zorgen dat uw planten gezond en sterk blijven en een mooie aanvulling zullen zijn op uw huis en tuin. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle verzending en betaalbare tarieven.

Snelle Bezorging

Advies & Uitleg

!00% kwaliteit

Omdat tuinieren in onze aard zit

Planten zijn belangrijke elementen van onze leefomgeving. Ze zorgen voor zuurstof en verbeteren de luchtkwaliteit. Bovendien geven ze kleur en sfeer aan onze huizen en tuinen. Echter, om gezonde en volle planten te krijgen, is een juiste plantenvoeding noodzakelijk. Hiermee kunt u uw planten voorzien van de nodige mineralen en sporenelementen die ze nodig hebben om te groeien en te bloeien.