Uw merk:

Retouneren

Redfox Genetics staat voor kwaliteit en tevredenheid bij haar klanten. Daarom bieden wij naast het wettelijke herroepingsrecht ook de mogelijkheid om alle producten binnen 30 dagen terug te sturen.
Dit geldt specifiek voor ons uitgebreide assortiment aan plantenvoeding, waar we bekend om staan. Wij willen u garanderen dat u tevreden bent met uw aankoop van plantenvoeding en daarom bieden we deze extra service. Doe gerust een aankoop en maak gebruik van deze optie als het product niet aan uw verwachtingen voldoet.

LET OP!
Als u niet tevreden bent met uw aankoop, biedt Redfox Genetics u de mogelijkheid om het product te retourneren voor een volledige terugbetaling. Het is echter belangrijk om te weten dat het product in de originele staat moet worden teruggestuurd om in aanmerking te komen voor deze terugbetaling. Dit betekent dat u het product mag inspecteren en bekijken, maar dat het niet gebruikt mag worden. Het is belangrijk om deze retourregels te volgen om de kwaliteit van het product te waarborgen en uw recht op terugbetaling te behouden.

Omdat tuinieren in onze aard zit

Snelle Bezorging

Advies & Uitleg

!00% kwaliteit