Uw merk:

Atami Premium Plant Powder Soil: Een complete, efficiënte en biologische voedingsoplossing voor planten.

Planten hebben de juiste voedingsstoffen nodig om gezond te blijven en goed te groeien. Atami heeft met de Premium Plant Powder Soil een 1-component voeding ontwikkeld die niet alleen alle benodigde voedingsstoffen bevat, maar ook belangrijke micro-organismen en bacteriën die het bodemleven stimuleren. Dit zorgt voor een betere conditie van het gewas en een stabiel biologisch evenwicht in het substraat.

Een van de belangrijkste voedingsstoffen in de Premium Plant Powder Soil is calcium. Calcium is een essentieel element voor de groei en ontwikkeling van planten, omdat het helpt bij de opbouw van celwanden en de regulatie van enzymen en hormonen. Bovendien kan een tekort aan calcium leiden tot verschillende plantenziekten, zoals bloesemrot bij tomaten.

Naast calcium bevat de Premium Plant Powder Soil ook andere belangrijke macro- en micronutriënten, waaronder stikstof, fosfor, kalium, magnesium en ijzer. Dit zorgt voor een complete voedingsoplossing voor planten, die hen in staat stelt om gezond te groeien en zich te ontwikkelen.

Een van de belangrijkste voordelen van de Premium Plant Powder Soil is de aanwezigheid van belangrijke micro-organismen en bacteriën. Deze organismen zijn van cruciaal belang voor het bodemleven en kunnen helpen bij het afbreken van organisch materiaal, het omzetten van voedingsstoffen en het beschermen van de planten tegen ziekten en plagen.

Door de aanwezigheid van deze micro-organismen en bacteriën wordt de conditie van het gewas verbeterd en wordt een stabiel biologisch evenwicht in het substraat bevorderd. Dit kan resulteren in een hogere opbrengst en een betere kwaliteit van het gewas.

Een ander voordeel van de Premium Plant Powder Soil is dat het handig en voordelig in gebruik is. Omdat het een 1-component voeding is, hoeft er geen extra voeding te worden toegevoegd. Hierdoor wordt de voedingsoplossing eenvoudiger en goedkoper in transport en gebruik.

Kortom, Atami Premium Plant Powder Soil is een complete, efficiënte en biologische voedingsoplossing voor planten. Het bevat alle benodigde macro- en micronutriënten, evenals belangrijke micro-organismen en bacteriën die het bodemleven stimuleren. Dit zorgt voor extra stabiliteit en een biologisch evenwicht in het substraat, wat de conditie van het gewas verbetert en kan resulteren in een hogere opbrengst en betere kwaliteit van het gewas.