Uw merk:

Atami Rootbastic is een wortelstimulator die speciaal is ontworpen om de wortelgroei van wietplanten te stimuleren. Het is een krachtige formule die bestaat uit hoogwaardige mineralen en sporenelementen die essentieel zijn voor de gezonde groei van de wortels.

Atami Rootbastic

Atami Rootbastic is goed voor wietplanten om verschillende redenen:

  1. Stimuleert de wortelgroei: Atami Rootbastic bevat een hoge concentratie aan voedingsstoffen die de wortelgroei van wietplanten stimuleren. De wortels van de plant zijn verantwoordelijk voor het opnemen van voedingsstoffen en water uit de grond, en een gezonde wortelgroei zorgt voor een gezonde en sterke plant.
  2. Verhoogt de weerstand tegen ziekten: Door de wortelgroei te stimuleren, verhoogt Atami Rootbastic de weerstand van de wietplant tegen ziekten en plagen. Sterke wortels kunnen de plant helpen om beter bestand te zijn tegen stressvolle omstandigheden zoals droogte, hitte of overmatig water geven.
  3. Verbetert de opname van voedingsstoffen: Atami Rootbastic verbetert de opname van voedingsstoffen door de wortels van de wietplant. Dit betekent dat de plant meer voedingsstoffen kan opnemen en efficiënter kan omzetten in groei.

Hoe gebruik je Atami Rootbastic

Atami Rootbastic is een geconcentreerd product dat moet worden verdund voordat het wordt gebruikt. Het kan worden toegevoegd aan het voedingswater tijdens de groeifase van de plant.

De aanbevolen dosering is 0,1 ml per liter water. Dit betekent dat je slechts een kleine hoeveelheid nodig hebt om de wortelgroei van je wietplanten te stimuleren. Het is belangrijk om de dosering niet te overschrijden, omdat dit de planten kan beschadigen.

Conclusie

Atami Rootbastic is een krachtige wortelstimulator die speciaal is ontworpen om de wortelgroei van wietplanten te stimuleren. Het bevat hoogwaardige mineralen en sporenelementen die essentieel zijn voor de gezonde groei van de wortels. Door de wortelgroei te stimuleren, verhoogt Atami Rootbastic de weerstand van de wietplant tegen ziekten en plagen en verbetert het de opname van voedingsstoffen. Het is belangrijk om de dosering te respecteren en het product te verdunnen voordat het wordt gebruikt.